Snoepdoosjes met logo bedrukking

Snoepdoosjes bedrukt met uw logo

Zoekt u een origineel presentje om mee te geven aan uw klanten? Dan is een snoepdoosje misschien een leuke suggestie. U kunt kiezen uit verschillende modellen en ook uit diverse vullingen als u kiest voor het kartonnen snoepdoosje. Het doosje wordt voorzien van uw logo, eventueel met een bijpassende tekst, zodat u het als promotiemateriaal kunt gebruiken.

Verras uw klanten met een leuk snoepdoosje

Wilt u uw klanten bij een aankoop of bezoek aan uw bedrijf verrassen met wat lekkers? Geef ze dan een snoepdoosje mee voorzien van een etiket met uw logo of tekst. De kartonnen doosjes zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, iets waar veel mensen en ook bedrijven steeds meer waarde aan hechten. U kunt de grappige snoephuisjes ook weggeven als u met uw bedrijf op een beurs staat en een passant een offerte aanvraagt of een aankoop doet. Een kleinigheidje cadeau krijgen vinden veel mensen erg leuk en het is een goede promotie voor uw bedrijf.

Bestel nu leuke snoephuisjes bij Holland 4 You

Wilt u ook uw bedrijf op een leuke manier promoten? Bestel dan nu grappige snoephuisjes met uw logo of een zelf op te geven tekst. Wij sturen u vooraf een proefdruk en na uw akkoord wordt uw bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt en geleverd. Voor herhaalde bestellingen gelden extra scherpe tarieven. Heeft u nog vragen over onze producten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.
 

Truck box met metallic sweets 110 gr

 

Transparante kubus met dropstaafjes 85 gr

 

Snoepdoosje met vulling Cat. A

 

Snoepdoosje met vulling Cat. B