Pepermuntrolletjes met logo bedrukking

Frisse promotie artikelen en give aways zoals pepermuntrolletjes, fruitrolletjes, vierkante mintpakjes en mintrolletjes bedrukt met uw tekst of logo. Holland4you levert rolletjes pepermunt voor een zeer scherpe prijs!

Pepermuntrolletjes bedrukt met uw logo

Een rolletje pepermunt bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam op de wikkel is een ludieke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. U kunt de rolletjes uitdelen tijdens een promotieactie of een blister met rolletjes pepermunt op de balie zetten zodat bezoekers er 1 mee kunnen nemen. U kunt kiezen uit verschillende varianten, zowel qua verpakking als inhoud. Behalve voor pepermuntjes kunt u ook kiezen voor fruitsnoepjes.

Pepermunt is het meest geliefde snoepje

Er zijn maar weinig mensen die een pepermuntje afslaan. Daarom is een rolletje pepermuntjes met een wikkel waarop uw logo is gedrukt een presentje waarmee u veel mensen een plezier doet. Daar komt nog bij dat het een eenvoudige manier is om promotie voor uw bedrijfsnaam of merknaam te doen. U kunt de rolletjes uitdelen tijdens een promotieactie op straat of als u met uw bedrijf bent vertegenwoordigd op een beurs of evenement. U kunt de pepermuntrolletjes met logo ook weggeven als een klant een aankoop doet. De tekst die u op de wikkel laat zetten is volledig vrij, u kunt daarbij ook inspelen op een bijzondere gebeurtenis zoals een jubileum.

Bestel nu pepermuntrolletjes met logo tegen een scherp tarief

Wilt u ook uw bedrijf of merk op een leuke manier onder de aandacht brengen? Bestel dan nu rolletjes pepermunt of fruitsnoepjes met logo. Maak uw keuze uit het assortiment en geef direct uw bestelling door aan Holland 4 You. Voordat wij overgaan tot productie wordt uw logo indien nodig gevectoriseerd en u ontvangt een proefdruk per e-mail. Uw bestelling heeft u snel in huis. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 
Vanaf 5000 st

Pepermunt of Fruitrolletjes (9 tablets) 5,6 gr

 
Vanaf 2500 st

Pepermuntrollen - Fruitsmaakrollen (14 tablets) 21 gr

 
Vanaf 5000 st

Vierkante pepermunt pakjes(13 tabletten) 9 gr

 
Vanaf 1000 st

Vierkante pepermint pakjes10 gr (zilverfolie)

 
Vanaf 1000 st

Vierkante pepermint pakjes 10 gr (goudfolie)

 

Display transparant voor pepermuntpakjes

 
Vanaf 1000 st

Pepermunt blokjes 5 gr