Mintdispensers met logo bedrukking

Mintdispensers met uw logo of bedrijfsnaam

Een mint dispenser is een gewild presentje om aan uw klanten of relaties te geven. Iedereen wil immers graag een frisse adem en dan is het handig om pepermuntjes bij u te hebben. Zo komt u altijd fris voor de dag als u een face to face gesprek heeft met een belangrijke klant of bij een sollicitatiegesprek. U kunt een mintdispenser met uw logo natuurlijk ook op de balie zetten bij de receptie of een bezoeker een mintje aanbieden als u een gesprek heeft.

Een leuke manier voor bedrijfspromotie

Een mintdispenser is een leuke manier om uw bedrijf te promoten. U kunt de dispenser laten bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam of een combinatie daarvan. U kunt ze gebruiken bij een bedrijfsjubileum of de opening van een nieuwe vestiging. Een mint dispenser kunt u bijvoorbeeld cadeau geven bij een aankoop of uitdelen als u uw bedrijf vertegenwoordigt op een beurs of evenement. De mintjes zijn 36 maanden houdbaar dus het is geen probleem om in één keer een grote voorraad te bestellen zodat u een gunstige prijs per stuk betaalt.

Mintdispensers nu voordelig bestellen bij Holland 4 You

U kunt onze handige mint dispensers nu voordelig bestellen. Wij prepareren uw logo of tekst voor bedrukking en we sturen u vooraf een drukproef per e-mail. U ontvangt uw bestelling enkele weken na bevestiging. U kunt eenvoudig een herhaalbestelling opgeven als u door uw voorraad heen bent. Holland 4 You levert herhaalde bestellingen tegen een extra scherp tarief, informeer bij onze klantenservice naar de voorwaarden.

 
Vanaf 500 st

Dispensers gevuld met mini mints 15 gr

 
Vanaf 250 st

Mint Tubes