Mintcards met logo bedrukking

Mintcards laten bedrukken met uw logo

Een mintcard is een doordrukstrip met mintsnoepjes die aan één zijde is bedrukt met uw logo, een pakkende slogan of een tekst naar keuze. Een heel goede manier om uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen of de aandacht te vestigen op een bijzondere gebeurtenis zoals een promotieactie of een bedrijfsjubileum. De mintcards zijn geschikt voor vrijwel iedere branche, van transport tot zorg, overheid en onderwijs.

Mintcards, een prima promotiemiddel

Een mintcard is compact en dus gemakkelijk mee te nemen of te versturen. Stop er een paar in uw conferentietas als u een bedrijfsbezoek aflegt of naar een congres gaat. Een mintcard meegeven is een snelle manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. U kunt kiezen uit verschillende vormen waaronder een creditcard of een bedrijf gerelateerde vorm zoals een vrachtwagen mintcard met uw bedrijfsnaam of logo. De mints die in de card worden verpakt zijn 24 maanden houdbaar.

Bestel fraaie mintcards nu voordelig bij Holland 4 You

Wilt u ook uw bedrijf op een ludieke manier promoten? Bestel dan vandaag nog deze grappige mintcards met logo of bedrijfsnaam. Wij vectoriseren indien nodig uw logo en u ontvangt vooraf een drukproef. Nadat u uw akkoord heeft gegeven nemen wij uw order in productie en ontvangt u binnen enkele weken uw bestelling. Voor herhaalde bestellingen hebben wij een speciale prijs voor u, informeer ernaar bij onze klantenservice. Ook als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag en geven deskundig advies.

 
Vanaf 480 st

Mint Phonecards met 50 suikervrije mini mints

 
Vanaf 500 st

Mintcards Huis gevuld met mini mints

 
Vanaf 500 st

Mintcards T-shirt gevuld met mini mints

 
Vanaf 500 st

Mintcards Vijzel gevuld met mini mints

 
Vanaf 500 st

Mintcards Hart gevuld met mini mints

 
Vanaf 500 st

Mintcards Creditcard gevuld met mini mints

 
Vanaf 500 st

Mintcards Creditcard Kleur gevuld met mini mints

 
Vanaf 250 st

Mintcards vrachtwagen gevuld met mini mints

 
Vanaf 500 st

Full colour Mintcard gevuld met mini mints