Mint flowpacks met logo bedrukking

Mint flowpacks laten bedrukken met uw logo

Er zijn veel gelegenheden te bedenken waarbij u een pepermuntje kunt uitdelen. In uw restaurant bijvoorbeeld, als de gasten na een hopelijk geslaagde maaltijd vertrekken. Een pot met onverpakte pepermuntjes vindt u misschien minder hygiënisch. Kies dan voor een flowpack met 1 of 2 mintjes bedrukt met uw logo. Deze kunt u op ieder moment en waar u maar wilt uitdelen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen.

Deel frisse pepermuntjes uit op een beurs of congres

Staat u met een stand op een beurs of congres? Dan is dat de ideale gelegenheid om met behulp van kleine giveaways uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Een flowpack met uw logo, gevuld met 1 of 2 mints of andere snoepjes, zal door veel mensen worden gewaardeerd. U kunt het flowpack laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo of een zelf gekozen tekst. U kunt dus ook een promotie slogan gebruiken of refereren aan een bedrijfsjubileum. De mintjes zijn lang houdbaar dus u kunt met een gerust hart een grotere voorraad bestellen.

Bestel nu voordelig uw flowpacks met mints

Wilt u uw bezoekers of gasten ook verwennen met een fris pepermuntje of ander snoepje? Bestel dan vandaag nog flowpacks met logo bij Holland 4 You. U ontvangt van ons vooraf een proefdruk en na uw akkoord wordt uw opdracht zo snel mogelijk uitgevoerd. U heeft uw bestelling snel in huis. Informeer bij onze klantenservice naar speciale prijzen voor grote orders en herhaalde opdrachten. Ook met al uw vragen kunt u hier terecht.

 
Min. 33500 st

Mint Flowpacks Small met 1 ovale pepermunt

 
Vanaf 10000 st

Mint Flow packs Groot met 1 grote mint imperial

 
Vanaf 5000 st

Duo pack met 2 ovale suikervrije pepermunts

 
Min. 25000 st

Flowpack met 1 Mentos mint

 
Vanaf 9000 st

Flowpack met 2 Mentos mints

 
Vanaf 10000 st

Mini zakjes met Tic-Tac mintjes