Lolly's met logo bedrukking

Lolly’s bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo

Een lolly met uw bedrijfslogo is een traktatie waarmee u niet alleen kinderen blij maakt. Ook volwassenen genieten er stiekem nog van. U kunt bij Holland 4 You lolly’s laten bedrukken met uw logo of een tekst die u zelf opgeeft. Het is bijvoorbeeld een ideale manier om een jubileum te vieren door dit in de tekst op de verpakking van de lolly terug te laten komen. Deze lolly’s kunt u dan uitdelen op de dag dat het jubileum wordt gevierd of in de periode er omheen.

Promoot uw bedrijf met vrolijke lolly’s

U kunt voor de promotie van uw merk of bedrijfsnaam kiezen uit verschillende soorten lolly’s. Knotslolly’s zijn erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een platte lolly of een lolly in een doosje. Qua formaat, kleur en smaak zijn er ook variaties mogelijk. U kiest de lolly die past bij het doel wat u voor ogen heeft en de grootte van de tekst of het logo dat u op de verpakking van de lolly wilt laten drukken. U kunt lolly’s ook uitdelen tijdens een evenement of als u klanten bij uw bedrijf ontvangt. Tot slot kunt u ze meesturen in een pakket als u werkt met postorder.

Bestel nu kleurige lolly’s met uw logo

Wilt u ook smakelijke lolly’s uitdelen om uw bedrijfsnaam te promoten? Bestel ze dan nu bij Holland 4 You. Wij vectoriseren uw logo indien nodig en sturen u een proefdruk per e-mail. Nadat u akkoord bent gegaan nemen wij uw opdracht in productie. U kunt uw bestelling vervolgens binnen enkele weken verwachten.

 
Vanaf 5400 st

Knots lollies Ø 22 x 90 mm

 
Vanaf 6000 st

Platte lollies Ø 30 x 95 mm

 
Vanaf 5000 st

Flowpack lollies ca. 9 gr

 
Vanaf 1000 st

IS Chocolade lollies met eigen bedrukking

 
Vanaf 3465 st

Ronde lollies ca. 13 gr

 
Vanaf 10000 st

Platte lollies ca. 5 gr

 
Vanaf 500 st

Lolly in vierkant doosje