MINTBLIKJES MET LOGO BEDRUKKING

Allerlei soorten bedrukte mintblikjes zoals clic clac blikjes, scharnierblikjes, ronde blikjes, hartvormige blikjes, kofferblikjes, Slidy blikjes. De blikjes kunnen in kleur worden bedrukt van uw logo of tekst, maar ook middels embossing of lasergravure. De blikjes kunnen worden gevuld met pepermuntjes, pepermunt imperials, mintjes, suikervrije ovale mints, vorm pepermunt, kleur pepermints of dropstaafjes in de kleur wit, zwart, rood, oranje, geel, groen en blauw.

Blikjes met mintjes bedrukt met uw logo

Mintsnoepjes in allerlei vormen zijn erg populair om weg te geven. U kunt ze bij Holland 4 You laten verpakken in verschillende blikjes en doosjes waar wij uw logo op kunnen zetten. Dit kan door middel van druk, embossing of lasergravering. De keuze is aan u. U kunt kiezen uit scharnierblikjes, clic clac doosjes of een ander soort doosje.

Een ideale manier om uw bedrijf te promoten

Mintsnoepjes vallen bij vrijwel iedereen in de smaak. Zowel Nederlanders als mensen van over de grens kennen pepermunt en hiermee verwante snoepjes. Mintsnoepjes kunnen dan ook rekenen op brede waardering. U slaat de plank dus maar zelden mis als u een klant, relatie of bezoeker een doosje mintsnoepjes aanbiedt. U kunt desgewenst ook kiezen voor een suikervrije variant. Een doosje met mintsnoepjes bedrukt met uw logo kunt u uitdelen als u met uw bedrijf een beurs of evenement bezoekt. U kunt ze ook meegeven aan goede klanten of uitdelen tijdens een promotieactie.

Mintsnoepjes in leuke doosjes met logo bestellen

Wilt u iets leuks op voorraad hebben om uit te delen namens uw bedrijf? Kies dan voor een doosje mintsnoepjes. Wij kunnen de doosjes ook vullen met gekleurde dropstaafjes. U ontvangt nadat wij uw order hebben verwerkt een proefdruk in de mail van de bedrukking van het doosje met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Na uw akkoord wordt uw opdracht meteen in productie genomen. U ontvangt uw bestelling zo snel mogelijk. Wilt u eerst een prijsopgave dan kan dat natuurlijk ook. Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Dit kan ook als u nog wat meer informatie wilt voordat u uw bestelling plaatst.