Mintdoosjes - Klikhulsjes met logo bedrukking

Bedrukte mintdoosjes of klikhulsjes met mint imperials zijn handig bij belangrijke momenten waarop u fris voor de dag wil komen zoals op recepties, beurzen, evenementen of tijdens zakelijke gesprekken zijn de klikhulsjes of kartonnen doosjes met frisse pepermunts of imperials altijd handig. Ze nemen weinig plaats in. Kortom een fris en handig promotie artikel.

Mintdoosjes en klikhulsjes bedrukt met uw logo

Pepermuntjes zijn het favoriete snoepje van veel mensen. Zowel in binnen- als buitenland kunt u er goed mee voor de dag komen. U kunt ze bij Holland 4 You bestellen, verpakt in een doosje of een klikhulsje bedrukt met uw logo. Op deze manier kunt u uw bedrijfsnaam op een leuke en ludieke manier onder de aandacht brengen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen waarmee u kunt aansluiten bij de aard van uw bedrijf en het doel waarmee u de mintjes wilt uitdelen.

Mintdoosjes geschikt voor veel bedrijfstakken

U kunt een mintdoosje met 2 mintjes geven aan bezoekers van uw restaurant zodat zij na de maaltijd een frisse adem hebben. Mintdoosjes met een groter aantal snoepjes zijn dan weer ideaal om uit te delen bij een bedrijfspresentatie of als u met uw bedrijf vertegenwoordigd bent op een beurs. Ook als u een evenement sponsort kunt u een klikhuls of doosje met mintjes uitdelen als extra promotie. De mintdoosjes kunnen full color worden bedrukt. De klikhulsjes worden aan één zijde bedrukt met uw logo, uw bedrijfsnaam, een door u opgegeven tekst of een combinatie daarvan.

Online mintdoosjes bestellen is zo geregeld

Wilt u uw promotiemateriaal uitbreiden met mintdoosjes of klikhulsjes met mintjes? Bestel ze dan gemakkelijk en snel bij Holland 4 You. Wij vectoriseren uw logo of tekst en sturen u vooraf een proefdruk per e-mail. Dit is bij de prijs inbegrepen. Hierna wordt uw order uitgevoerd en kunt u uw bestelling op korte termijn verwachten.

Klik op de foto's voor meer info en artikelen!